BERRY BREAKFAST

IMG_67752 IMG_67832

Godmorgon Mars! Äntligen en månad som klingar lite vår, efter denna hoppas jag att vintern är slut på riktigt även fast den egentligen aldrig riktigt kom i år. Idag blev det lite bärtema på frukosten, mumsigt och lite helglyxigt! Både jag och Jesper är lediga idag så jag tror att det blir en långpromenad och en liten vända till IKEA senare. Vi behöver lite smått och gott därifrån så det är lika bra att åka dit. Ha en superhärlig lördag alla läsare så hörs vi senare!

Morning Mars! Finally a month that sounds a little like spring, after this I hope winter is over for real even though it never really came this year. Both Jesper and I are free today so I think we will go for a long walk and take a small trip to IKEA later. We need some things from there so we might as well go there. Have a super nice Saturday all of you and I will write again later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!