Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

BERRY BREAKFAST

IMG_67752 IMG_67832

Godmorgon Mars! Äntligen en månad som klingar lite vår, efter denna hoppas jag att vintern är slut på riktigt även fast den egentligen aldrig riktigt kom i år. Idag blev det lite bärtema på frukosten, mumsigt och lite helglyxigt! Både jag och Jesper är lediga idag så jag tror att det blir en långpromenad och en liten vända till IKEA senare. Vi behöver lite smått och gott därifrån så det är lika bra att åka dit. Ha en superhärlig lördag alla läsare så hörs vi senare!

Morning Mars! Finally a month that sounds a little like spring, after this I hope winter is over for real even though it never really came this year. Both Jesper and I are free today so I think we will go for a long walk and take a small trip to IKEA later. We need some things from there so we might as well go there. Have a super nice Saturday all of you and I will write again later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand