FILMTIPS: ABOUT TIME

abouttumeAbout Time Movie

Fredag och dags för ett filmtips! Den senaste riktigt bra filmen jag såg vad ”About Time” som jag absolut rekommenderar er att se. Riktigt bra, mysig, fin och lite sorglig film. Det är samma skapare som Love Actually så hur fel kan det egentligen bli då? Haha. Jag tycker att Rachel McAdams är så himla duktig i alla sina roller och han som spelar killen har jag aldrig sett förut men han är sådär perfekt på gränsen mellan att man skrattar med eller åt honom. Detta är mitt fredagstips!

Friday and time for a film tips! The last really good movie I saw what ”About Time” which I absolutely recommend you to see. Really good, cozy, nice and a little sad movie. It’s the same creator as Love Actually so how bad could it really be? Haha. I think Rachel McAdams is so amazingly in all her roles and he who plays the guy I’ve never seen before but he is so perfectly on the line between to laugh with or at him. This is my Friday tip for all of you!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!