BIRTHDAY ORDER

IMG_66092 Köp13

Idag kom äntligen min födelsedagspresent från Jesper från Australien. Jag fick ju som jag skrev då lite plagg som jag hade kärat ner mig i av honom. Jag har blivit helt fast i australienskt mode, de har så fantastiskt mycket fina kläder! Blir ju helt yr i huvudet när jag tittar igenom deras sidor proppfyllda med godbitar, haha. Allt passade i alla fall superbra och jag ska nog ha på mig något av det redan idag! Alla plagg kommer från Thebirdcage. 

Today my birthday present from Jesper arrived from Australia. I got as I wrote before some garments that I had fallen in love with from him. I have become hooked on australian fashion, they have such amazing clothes! I go completely dizzy when I look through their pages filled with perfect pieces, haha. Everything fitted me anyway and I’ll probably wear some of this today! All items comes from Thebirdcage.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!