LYX/BUDGET – SVART MAXIKAPPA

lyxbudget

Jag har sedan tidigt i höstas varit på jakt efter en svart kappa som går nästan ner till vaderna. Det låter ju kanske enkelt att hitta men det är det inte alls! Det är antingen fel på priset, materialet, modellen eller så är den slutsåld. Denna underbaring från Cinzia Rocca andas ju perfektion men där är ju priset minst sagt lite saftigt så jag har börjat fundera på denna budgetmodell från Asos istället (ni hittar den här). Den känns lagom lång, fin modell och har ett överkomligt pris. Eller så kanske jag ska gå med budget på budgetmodellen från Sheinside (ni hittar den här) som egentligen är lite för kort enligt min smak men ack så prisvärd! Jag får ta mig en funderare på detta ett tag till…

Since early last fall I have been looking for a black maxi coat. It sounds fairly simple to find but it really isn’t! It’s either the wrong price, material, model, or it is sold out. This amazing one from Cinzia Rocca breathe of perfection but the price is to say the least a bit juicy so I’ve started thinking about this budget model from Asos instead (you can find it here). It feels like the perfect length, nice model and has an affordable price. Or perhaps I should go with the budget version of the budget version from Sheinside (you can find it here) which is actually a bit too short for my taste but oh so worth the money. I have to take some more time to think over this…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!