SLIP ON SNEAKERS

shoeDesktop180

1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE

Högt upp på min önskelista just nu står ett par slip on sneakers. Gärna i något fint mönster! Jag tycker verkligen att det är de perfekta vardagsskorna och ett lite roligare alternativ till de uttjatade conversen som jag själv vanligtvis går runt i när jag inte orkar gå i klackarna. Givenchy’s modell är ju helt klart snyggast men jag kanske ska gå för Steve Madden’s ändå då de är lite mer i min prisklass. Har ni någon favorit eller tips på andra, liknande modeller?

High on my wish list right now is a pair of slip on sneakers. Preferably in a nice pattern! I really think it’s the perfect everyday shoes and a little more fun alternative to my old pair of converse that I walk around in when I don’t have the energy to walk in heels. Givenchy’s model is quite clear the prettiest but maybe I should go for Steve Madden’s anyway as they are a bit more in my price range. Do you have any favorite or tips of other similar models?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!