MOODBOARD FOR THIS WEEK

Inspiration9 Inspiration10 Inspiration11 Inspiration12

Här är lite av min inspiration för den här veckan! Även om jag önskar mig sommar så att det nästan gör ont så tänker jag ändå fokusera på allt det positiva med vintern den här veckan. Jag jobbar idag och i morgon men sedan är jag ledig veckan ut och då har jag planerat in en massa mysiga saker jag ska göra. Ska bland annat ta tag i mitt tavelcollage på väggen i vardagsrumsdelen på allvar, nu har jag nästan alla bitar, jag ska bara klura ut hur de ska sitta och sedan spika upp dem. Nej. I’m off to work!

Here is some of my inspiration for this week! Although I wish it was summer so much it almost hurts I’m still going to focus on all the positive things about winter this week. I’m working today and tomorrow but then I am off for the rest of the week and then I’ve scheduled a bunch of cozy things that I’m going to do. I will, among other things, continue with my picture collage on the wall in the living area, I have almost all the pieces now, I’ll just have to figure out how to place and then put them up. No, I’m off to work!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!