SIMPLE AS THAT

Outfits Februari 201411 IMG_53042 Outfits Februari 201412 IMG_53342

Tröja: Sheinside (HÄR), Jeans: Denim is dead, Stövlar: Sarenza

Sweater: Sheinside (HERE), Jeans: Denim is dead, Boots: Sarenza

Den här outfiten är från ganska länge sedan men jag hade egentligen inte tänkt lägga upp den. Jag tyckte att både outfiten och bilderna var för tråkiga men jag tycker ändå att tröjan förtjänar lite uppmärksamhet så nu får den bli publicerad i alla fall. Jag hoppas att ni gillar den! / This outfit is from quite a while ago but I had decided to not publish it. I thought that both the outfit and the pictures were too boring but I still think that the sweater deserves a little attention, so now it’s getting published anyway. I hope you like it!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!