NEW IN

Bloggbilder ss1430IMG_56652

Här är en liten sneak peek på byxorna som jag köpte på TopShop tidigare i veckan och min splitter nya klocka som det härliga gänget på Daniel Wellington skickade till mig! De har även fixat en rabattkod till er läsare så om ni anger koden ”fannystaaf” i kassan till deras webshop (danielwellington.com) så får ni 15% rabatt tills 7e Mars. Jag har ju gett DW-klockor till både Jesper och min lillebror tidigare då jag tycker att de är så himla klassiska och fina så jag är superglad över att äga en själv nu. Gillar speciellt idéen med att man kan byta ut banden. Jag sa till Jesper (superglatt) att vi kan matcha nu men han tycker nog mest att jag är töntig, hahaha.

Here is a little sneak peek of the pants that I bought at TopShop earlier this week and my brand new watch that the amazing gang at Daniel Wellington sent to me! They also fixed a discount code for you readers so if you enter the code ”fannystaaf” at checkout at their webshop (danielwellington.com) you’ll get a 15% discount until 7th March. I have given DW watches for both Jesper and my little brother as presents before, I think they are so classic and beautiful so I’m super excited to own one myself now. I especially like the idea that you can replace the bands. I told Jesper (super happy) that we can match now but he just seem to think that I’m dorky, hahaha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!