BREAKFAST DATE

Vardagsbilder vår & sommar 20143 IMG_56092 Vardagsbilder vår & sommar 20144

Här är några bilder från min frukostdate med Cajsa för några dagar sedan. Jag önskar att jag kunde beställa in denna frukost idag med men på lördagar börjar ju nästan alltid min arbetsvecka och idag är inget undantag. Så snart bär det av mot jobbet för att sälja tulpaner och andra vårlökar i massor. Tur för mig att jag har ett jobb där det är vår i alla fall när vädret bestämde sig för att göra vinter på nytt. Vi hörs senare!

Here are some pictures from my breakfast date with Cajsa a few days ago. I wish I could order in this breakfast today too but I almost always start my work week on Saturdays and today is no exception. So soon I’m off to work to sell a lot of tulips and other spring bulbs. Lucky for me that I have a job where there is spring now no matter what when the weather decided to make winter again. Talk to you later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!