Q&A, PART 3

Kan du göra om ett inlägg och hur man kan göra när man delar ut CV´s och hur man kan framföra sig själv då en del chefer helst bara vill ta brevet man lämnar in och gå ifrån en medans jag själv vill få presnetera mig för att göra ett så gott intryck som möjligt.
Eftersom att jag själv aldrig har sökt jobb genom att dela it CV’n är jag kanske inte helt rätt person att fråga men eftersom att jag själv jobbar i butik och tar emot CV’n och har föräldrar som är egen företagare så kanske jag kan svara ändå. För det första så måste jag säga att du är inne på helt rätt spår med att gå och dela ut ditt CV personligen, det är sååå mycket bättre än att maila och ger dig en större chans till jobbet. När det kommer till uppmärksamhet skulle jag nog fråga direkt efter chefen/ägaren när du går in och sedan vara framåt och ta för dig. Ta i hand, le och presentera dig själv. Då tror jag att det är svårt för chefen att gå därifrån. Lycka till!

Om jag kommer ihåg rätt hade du en period för något år sedan då du tränade mer intensivt. Hur ser din relation ut till träning och dylikt idag?
Ja jag tyckte det var jättekul och satsade lite där ett tag men idag skulle man nog kunna ge mig en medalj för ”Minst tränande person i Sverige”, haha. Jag har helt tappat intresset och jag kommer faktiskt inte ens ihåg sist jag tränade, jag kan bara inte få mig själv att tycka att det är kul. Jag går rätt mycket, rör mig mycket på jobbet då jag står hela dagarna och bär mycket, går mycket i trappor osv så jag får nog ganska mycket vardagsmotion men jag tänker alltid speciellt på att jag ska iväg och träna. Sedan försöker jag att äta bra också men någon gång i framtiden lär jag väl sätta igång med träningen igen…

Vad är dina bästa tips för att få långt hår?
Jag tror att det viktigaste för att kunna spara ut sitt hår är att se till att det inte slits. Undvik platt/locktång, hårspray och annat som sliter på håret och var noga med hårinpackningar och bra hårprodukter.

Hur många converse har du?
Jag tror att jag har 9 par men det är bara mina låga, vita som jag tog med mig när jag flyttade då de ändå var de enda jag använde. Älskar dem!

IMG_92612

Hejsan! Ska på tre bröllop den här våren och sommaren, två nära vänner och ett syskon. Har du tips på vart man kan hitta fina klänningar till ett skapligt pris? Vart köper du helst klänningar? Någon annan sida en Nelly skulle vara att föredra då jag har kollat där men inte riktigt hittat något som jag fastnar för!
Hejsan! Vad kul med bröllop. Jag köper helst mina klänningar på AX Paris, Asos eller Zara så jag tycker att du borde kika lite där! Dom håller jag med om att det är väldigt svårt att hitta klänningar till bröllop just med färgen. Den får ju egentligen varken vara vit, röd eller svart. Alla snygga klänningsfärger!

Hej! Ska åka till Helsingfors den andra mars och undrar om du har varit där och om du har tips på affärer där som inte finns i en liten stan som Örnsköldsvik. 
Tyvärr så har jag aldrig varit där så jag kan inte hjälpa dig. Men ha en supertrevlig resa, jag skulle också vilja besöka Helsongfors!

Jag skulle vilja veta vilka dina favoritbloggar är! 
Jag gillar Angelica Blick’s, Sincerely Jules och Nicole Warne.

Vad är det bästa som har hänt dig tack vare bloggen?
Oj, det har hänt så mycket bra! Det bästa på lång sikt är ju att jag har fått mitt liv och stil dokumenterad vilket jag tycker är sååå kul att ha, jag har fått ha kontakt med alla er underbara läsare varje dag och jag har utvecklats mycket. Men om jag ska välja något mer specifikt så blir det nog när jag blev medbjuden till Singapore av Singapore Tourismboard i höstas med en massa andra bloggare. Det var en helt fantastisk resa och upplevelse!

IMG_56972

Har du något tips på produkter om man har lite dålig hy? Har du t.ex. provat blackhead killar masken? 
Jag har inte provat den masken men jag rekommenderar Clinique’s hudvårdsserie, att äta b-vitamin dagligen och Make Up Store’s ansiktsmask med tomat.

Jag tycker att du verkar ha väldigt vettiga åsikter om det mesta, bland annat träning, kroppsuppfattning och självförtroende. Jag undrar hur du tänker angående alkohol? De flesta i vår ålder ser alkohol som ett måste när man umgås med andra. Hade varit kul att få din syn på saken! 
Tack! Jag har själv en lite komplicerad relation till alkohol. Jag tycker att det är kul, det kan jag inte säga att jag inte gör, men jag mår alltid så fruktansvärt dåligt efter att jag har druckit. Det spelar ingen roll hur lite jag dricker, jag mår ändå hysteriskt dåligt och spyr 9 av 10 fall efter. Det enda som jag har fått att gå bra är vin till maten, men allt annat reagerar min kropp på som sjutton. Det har hänt flera gånger att jag har börjat må illa och spytt innan jag ens har känt av alkoholen alls, haha. Det finns flera i min släkt som har likadant så det är väl en släktgrej. Så när jag väl festar och dricker så ska det vara av någon speciell anledning så att det är ”värt det” (vilket det aldrig är sedan ändå). Så ja, min personliga syn på alkohol är ju inte så jättepositiv men jag tycker ändå att det är kul att det finns så att ”vanliga personer” kan festa till det lite då och då men jag tycker absolut inte att det är någonting som man borde dricka varje helg eller varje gång man träffar sina kompisar. När folk tror att man inte kan ha kul utan det så har det gått för långt!

Hur ser du på din framtid? Vad vill du ”göra”?
Jag tror faktiskt att jag passar på den här frågan just nu för jag har faktiskt ingen aning. Jag trivs som jag har det nu även fast det inte är så jag vill ha det hela mitt liv men jag har faktiskt ingen aning om vad jag vill göra. Det återstår att se!

Vilka är dina favorit butiker att handla kläder i?
TopShop och Zara.

Hur länge har du och Jesper varit tillsammans?
1 år och 8 månader.

IMG_54012-750x500

Jag är helt såld på en klänning från inlovewithfashion, men eftersom jag aldrig har beställt där ifrån tidigare (och har för mig att du har gjort det förut..?) så undrar jag hur mycket frakten brukar ligga på och hur snabb leveransen brukar vara?
ILWF är superbra att beställa ifrån. Allt är fraktfritt och jag brukar alltid få mina paket inom en vecka. Rekommenderar verkligen deras hemsida, nästan allt jag beställer från har krånglat ibland men de har hittills varit felfria!

Om du skulle tipsa om ett sol och bad stället att åka till utomlands i sommar i juli någongång, vilket skulle det vara då? det ska helst vara runt + 30 grader varmt, finnas fina sandstränder och vara ganska så billigt. Hade tänkt mig en resa med all inclusive runt 3-4 tusen 
Hehe, den resan skulle jag också vilja hitta! Nejdå, men jag tror att du får sänka dina krav lite tyvärr. Dit du lättast kan åka på sommaren med värme där det är fint är nog längst ner i Europa (Italien, Grekland, Cypern, Frankrike osv) men där är det ju ganska dyrt så för att komma till ett billigt ställe måste du ju nästan åka till Asien (vad jag vet) och det blir ju riktigt dyrt även om det är billigt där. Det enda jag kan tänka mig att du kan hitta för det priset är en sista minuten till Turkiet (brukar finnas) hos något charterbolag. Annars vet jag tyvärr inte!

Bästa hämtmaten?
Sushi!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Gratulerar till 1 år & 8 månader och hoppas verkligen ni får många år tsm 🙂

  Ackelina 2014-02-21 21:20:25 http://ackelina.se
  Svara
 • Måste bara säga att jag älskar din blogg! Jättebra variation på inläggen och fina bilder. Det märks att du lägger ner mycket tid på den, så tack för det!! 🙂
  En liten fråga om resor som jag missade att ställa till frågestunden- hur gör du för att hitta de perfekta resorna? Fina hotell, städer, stränder osv. Var letar du och hur bokar du? Några tips? 🙂

  Sofie 2014-02-21 19:28:07
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Jag googlar som en galning tills jag har stenkoll på alla hotell och flygalternativ och sedan väljer jag det bästa! Haha. Jag brukar söka hotell via hotels.com eller booking och flyg via ticket.se! 😀

   Lycka till!

   Fanny 2014-02-25 19:39:11
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!