FRIDAY IS WORK DAY

Bloggbilder ss1429

Hejsan! Idag har två stycken mindre ”vardagskatastrofer” inträffat i mitt liv så just nu känner jag mig väldigt deppig och ledsen. Jag längtar tills Jesper kommer hem och kan trösta mig lite! Annars är idag jobbdag med bloggen från morgon till kväll. Jag har inte hunnit förbereda så mycket nu under onsdagen och torsdagen då jag har varit ute på andra äventyr så det får jag kompensera upp med idag. Så kameran går i ett, pennor skrapar mot papper och tangenterna smattrar för fullt. Vi hörs lite senare idag, och ha en trevlig helg!

Hello! Today, two smaller ”everyday disasters” occurred in my life so right now I feel very sad. I want Jesper to come home so that he can comfort me a little! Otherwise, today is work day with the blog from morning until late tonight. I have not had time to prepare as much now on Wednesday and Thursday because I have been out on other adventures so I’ll compensate for that today. So the camera goes in one, pencils are scratching against paper and keys patters in full swing. Talk to you later today, and have a nice weekend!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!