RECEPT: FLÄDERTINI

IMG_44862 fladertini

På min födelsedag gjorde jag en drink som heter ”Flädertini” och bjöd på, jag tyckte att det kunde bli ett bra tips inför helgen! Det är en drink vi brukar dricka på västkusten om somrarna annars jag jag tycker att den smakar lika gott på vintern så jag bestämde mig för att göra den. Den känns väldigt fräsch och god och är verkligen en enkel drink som jag rekommenderar.

On my birthday I made a drink called ”Flädertini” for me and my friends, I thought it might be a good tip for the weekend! It is a drink we usually drink on the west coast in summer but I think it tastes just as good in the winter so I decided to make it. It feels very fresh and tasty and is really a simple drink that I recommend.

Bloggbilder ss1424

Börja med att blanda ihop flädersaften, vodkan och citronjuicen och rör om ordentligt. Häll sedan upp blandingen i glasen och fyll upp med Sprite och is. Dekorera och servera! Är man under 18 så fungerar det givetvis att göra detta recept fast utan vodkan, det blir precis lika gott (kanske till och med godare, haha). Har man ingen Sprite så fungerar det lika bra med fruktsoda eller något liknande.

Start by mixing together elderberry juice, vodka and lemon juice and stir well. Then pour it up in the glasses and fill with Sprite and ice. Decorate and serve! If you are under 18 it works great to make this recipe without the vodka, it’ll be just as good (maybe even better, haha). If you don’t have any Sprite it works with fruit soda or something similar.

Bloggbilder ss1425 IMG_45482

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Fanny jag var tvungen att sno ditt recept, det lät så sjukt gott. Lånade bilden också. Du får hojta om det inte är ok 🙂 http://joannans.se/?p=3173

  Joanna 2014-07-02 09:02:10 http://joannans.se
  Svara
 • det lät riktigt gott 🙂

  KMStyle 2014-02-21 21:50:54 http://kmstyle.blogg.se
  Svara
 • Bra tips! Ser jättegott ut! De få gånger jag gör drinkar brukar jag göra P2 😀

  Sara 2014-02-21 08:32:40
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!