WEDNESDAY

IMG_50592(2) Vardagsbilder vår & sommar 20142 IMG_50442 IMG_53522 Vardagsbilder vår & sommar 20141 IMG_53742

Hej på er! Nu är jag hemma från en heldag på stan med Cajsa. Det blev shopping, en liten kaffepaus i Kungsträdgården och lunch. Jag har egentligen strikt shoppingförbud då jag har/ska köpa två resor den här veckan så det har gått åt X många tusen men jag hittade ett par fantastiskt fina byxor på TopShop som jag verkligen tror kommer fungera till en massa tillfällen och i en massa olika kombinationer. Känner mig lite småkär och lycklig när jag tänker på att de ligger i min garderob nu, haha. Nu ska vi göra oss i ordning för en middag ute, ha en härlig kväll alla fina läsare!

Hello there! Now I’m home from a whole day of shopping with Cajsa. We did some shopping, took a coffee break in the Royal Garden and had lunch. I have a really strict shopping ban because I have/will buy two trips this week so I have spent X many thousands of crowns but I found a fantastic pair of pants at TopShop which I really think will work for a lot of occasions and in a lot of different combinations. I’m feeling a little in love and happy when I think about that they are in my closet now, haha. Now I’m going to get ready for a dinner out, have a lovely evening all my amazing readers!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!