INSPO @ STOCKHOLMSTREETSTYLE

streetstyle1 streetystyle2

All pictures from Stockholm Streetstyle

Godmorgon! Idag var jag i stort behov av inspiration så jag har suttit och bläddrat igenom Stockholm Streetstyle medan jag har ätit min frukost! Idag kommer Cajsa hit på besök och ska stanna hela dagen idag och hela dagen i morgon. Så himla mysigt! Det blir lite shopping, restaurangbesök i kväll osv. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för snart ska jag möta upp henne! Talk to you later ♥

Good morning! Today I was in great need of inspiration so I browsed through Stockholm Street Style while I had my breakfast! Today Cajsa is coming here and she will stay all day today and all day tomorrow. So cozy! We will do a little shopping, a restaurant dinner tonight and so on. Now I’ll jump into the shower and get ready because I have to meet up with her soon! Talk to you later ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!