Q&A, PART 2

Vad jag förstått är ljusrosa en av vårens trender. Har du några tips på hur man kan klä sig snyggt i rosa utan att det blir ”för mycket”?
Det lättaste är nog att kombinera det med basplagg i basfärger. T ex. vitt (min favorit) eller svart. Det blir ju olika svårtmatchat beroende på vilket plagg det är som är rosa men det jag tycker är absolut snyggast är att ha alla plagg i vitt förutom det rosa plagget, eller den enklare versionen, att ha allt i svart. Lycka till!

Har du någon kommande resa inbokad? Isåfall var ska du då? 
Ja det har jag! Jag och Jesper ska ju till Santorini som jag skrivit lite om de senaste dagarna och sedan håller jag och min bästa vän Emelie på och bokar en resa också som jag är galet taggad på. Vi ska förmodligen köpa flygbiljetter den här veckan, så jag berättar mer då!

Vad tycker du om tatueringar och skulle du inte göra en tatuering? Vad hände med den?
Jag tänkte göra en liten tatuering för många år sedan men jag ändrade mig ganska snabbt och nu tycker jag faktiskt att det är riktigt fult. Jag tänker lite på när man skrev på kroppen med pennor när man var liten, haha. Så jag kommer nog aldrig att göra en tatuering!

Vilka länder har du varit i, vilka har du inte varit i men vill åka till?
Oj nu får jag ta och tänka efter här… Danmark (1), Frankrike (2), Norge (1), Schweiz (1), Spanien (-), Italien (2), Cypern (1), Egypten (3), USA (1), Grekland (2), England (7), Förenade Arabemiraten (1), Oman (1), Thailand (8), Malaysia (2), Filippinerna (3), Kina (1), Finland (1), Singapore (2), Skottland (4), Västindien (1), Bahamas (1), Monaco (1). Haha, har jag sagt att jag älskar att resa? De ställen jag skulle vilja besöka är Maldiverna och se mer av Kina och USA!

IMG_09772-750x500

Har du tips på hur man ska sköta sitt hår när på är på utlandsresa då man badar i pool och även i havet ofta och då slits håret? 
Pool är för mig omöjligt att bada i för då blir mitt hår helt grönt men saltvatten brukar jag vara noga med att skölja ur håret, använda mycket balsam när jag duschar och göra inpackning betydligt oftare än annars. Minst 1-2 gånger i veckan. Att det sliter lite går nog inte att undvika men det tycker jag att det är värt!

Byxorna du har på dig på dessa bilder: http://fannystaaf.se/?p=40460, är det dessa:http://www.zara.com/se/sv/dam/byxor/byxa-i-tunnt-och-flexibelt-ylle-c565438p1744521.html ?
Nej tyvärr, det är inte samma! Ni har frågat mig om dessa byxor sedan jag köpte dem i somras men jag har faktiskt aldrig ens sett dem på hemsidan eller i en butik i Sverige (jag köpte dem i Rom). Om de skulle komma in igen lovar jag att hojta till!

Hur lång är du?
176 cm.

Who takes your photos? Who is behind the camera?
It’s usually my boyfriend or my mom who takes my pictures but some times it’s friends too.

Först och främst, hur fin som helst är du!! Nu till frågan – har du några bra tips på hur man kan byta både klädstil och även stil i rummet om man inte har så mycket pengar? Älskar den vasen/krukan du gjorde av pinnar!
Tack, vad gullig du är! Det bästa tipset jag har är att gå på detaljerna. En bra basgarderob ser ungefär likadan ut oavsett vilken klädstil man har så satsa på att köpa några speciella, utstickande plagg som passar den nya stilen du vill ha och så kanske investera i ett bra snygga skor eller en väska. Det kan göra riktigt stor skillnad för helheten då det är något man använder så mycket! När det kommer till inredning tycker jag att du ska satsa på detaljerna även där. Byt ut kuddar, gardiner, blommor och kanske en ny matta så har du ett nytt rum. Mycket av dessa grejer kan man ju dessutom göra själv om man är lite pysslig Lycka till!

Bloggbilder ss143

Hur sover du med ditt hår?
Jag har den alltid i en knut. Jag tycker att håret kliar så mycket om jag har det över kroppen och då trasslar det och jag snurrar in mig i det, haha.

Skulle du kunna skaffa barn nu? 
Både ja och nej! Jag har ju alltid velat ha barn. Jag längtar som en galning och hade absolut varit redo för det men samtidigt så har jag en massa saker jag vill hinna med att göra innan jag kan sluta vara ”egoistisk” om ni förstår vad jag menar. Så det hade ju inte varit något jag valt nu.

Vad tycker du om online butiken amazon? Är det bra kvalite på sakerna man köper där? 
Jag har bara handlat där två gånger men båda gångerna har det varit snabb leverans och bra kvalitet på grejerna! Så jag har bra erfarenhet av den webshopen men jag kan inte lova att det alltid är så eftersom att jag bara har handlat två gånger.

Vad är dina bästa tips på hur man ska få bloggen att växa?
Se till att alltid hålla hög kvalitet på dina inlägg så att nya läsare som ”råkar” komma in fastnar utan att behöva bläddra igenom 5 sidor först, för det är inte så många som är ointresserade som gör det. Och hög bildkvalitet brukar locka många så det kan vara en bra grej att satsa på också!

Vad känner du dig bekvämast i, klädmässigt?
Helt ärligt så känner jag mig lite obekväm i allt (förutom min mjukisdress) under vinterhalvåret. Jag tycker varken att jeans är bekväma eller känner mig så värst snygg i det, strumpbyxor blir för kallt och andra byxor är ofta lite kortare och lämnar en glipa mellan slutet på byxan och skorna vilket både är ett ”nono” för att jag inte tycker att det är snyggt plus att det är kallt. (Hej, positiv till vintern?). Absolut bekvämast känner jag mig i en shortsdress på sommaren. Sött och det kan blåsa hur mycket som helst utan att man behöver oroa sig för att den ska blåsa upp!

IMG_73462-750x500

Hur är din och din brors relation med varandra? 
Den är bra! Vi har alltid berättat allt för varandra och så. Nu ses vi ju inte lika mycket då jag inte bor hemma längre men han brukar komma hit och hälsa på ibland!

Hur ser en vanlig Fanny-dag ut?
Det beror på om jag jobbar eller inte! Om jag jobbar så gör jag typ bara det, haha, men är det en av mina lediga dagar så brukar jag gå upp mellan 7 och 8, äta frukost framför TV’n, skriva inlägg och planera bloggningen framöver i några timmar, gå ut och springa lite ärenden, kanske möta upp någon för lunch, gå hem och fortsätta jobba med bloggen några timmar till tills Jesper kommer hem och då brukar vi äta middag och sedan se på någon film eller serie! Detta är alltså en standarddag när jag är ledig en vardag, helger ser lite annorlunda ut!

Hej! Jag undrar om du kunde göra en liten Rom guide. Jag ska dit i april, har du några tips om bäst/mest sevärda sevärdheter. Och vilka restauranger du gillar mm. Hade varit jättekul!
Jag har fått massa frågor som denna och helt ärligt så har jag inte så jättemycket att säga (tråkigt nog!). Sist jag var i Rom så var det ju i mindre än ett dygn och gången innan bodde vi en ganska bra bit utanför staden så det blev inte så mycket middagar och sådant. Men en sevärdhet som jag gillar är Fontana Di Trevi även fast det är galet mycket turister där jämt. Sedan är det underbart att bara ta en dag och promenera igenom hela Rom. Det gjorde vi och vi såg fantastiskt mycket fina ställen och bara råkade ”springa in” i flera sevärdheter. Sedan tog vi tåget till en stad som heter Tivoli en dag som har två kända trädgårdar som jag varmt rekommenderar. Ha en trevlig resa!

Hur mycket tid lägger du på bloggen?
Oj, förmodligen mycket mer än vad man kan tro! Haha. De veckor jag bara är ledig tre dagar sitter jag i princip konstant från morgon till kväll och fotar, planerar, skriver och förbereder då jag knappt hinner blogga de dagar jag jobbar plus att jag även måste planera fotningen efter ljuset den här tiden på året. Ett inlägg brukar ta mellan 1-4 timmar att göra beroende på hur långt och omfattande det är men jag tror att jag ungefär i genomsnitt lägger 6-7 timmar om dagen på bloggen med fotning, komma på idéer och så vidare. Men jag älskar varje sekund av det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Var i Maldiverna över jul och nyår i två veckor, på ön Kuredu. Bodde med min vän i en egen bungalow på stranden. Så jäkla härligt ställe. Ska åka tillbaka snart. Dock under jul och nyår kostar det minst 130 tusen så det är ju dyrt. Också kostar resa och sånt, tex all inclusive på ön men ja.. Kuredu rekommenderar jag starkt! Ska tillbaka dit snart, kommer aldrig tröttna på det stället. Aldrig ❤️

    Lisa 2014-02-19 10:30:03 http://fames.se/lisaajl
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!