FOR MY VALENTINE: STRAWBERRY BOUQUET

IMG_46442 Bloggbilder ss1427

Detta är vad jag gav Jesper på Alla hjärtans dag! Blommor blir det alltid så mycket då jag ju fyller år dagen efter också och choklad har vi i galna mängder efter julen så jag ville komma på något eget och lite nytt. Jag vet att man kan beställa hem ”jordgubbsbuketter” här i Stockholm men jag ville hellre göra en egen! Så jag gick och köpte jordgubbar, choklad och grillpinnar och satte igång! Det blev väldigt uppskattat och det är ju så galet gott också. Så, ett litet tips till nästa år eller någons födelsedag kanske. Nu är jag hemma från jobbet och ska sätta mig och äta middag med Jesper och hans pappa som är hos oss på besök! Vi hörs i morgon ♥

This is what I gave Jesper for Valentine’s Day! We alway have so much flowers these days cause it’s my birthday the day after too, and chocolate we have crazy amounts of after Christmas so I wanted to get him something special and new. I know that you can order ”strawberry bouquets” here in Stockholm but I wanted to make my own! So I went and bought strawberries, chocolate and barbecue sticks and started! It was very appreciated and it’s soooo good too. So, a little tip for next year or somebody’s birthday perhaps. Now I’m home from work and are going to have dinner with Jesper and he’s dad who is here for a visit! Talk to you tomorrow ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!