SOME PICTURES

IMG_46862 IMG_47392 Vardagsbilder vår & sommar 2014 IMG_47622 IMG_47032 IMG_47462

Godmorgon! Gud så jag försov mig idag. Jag måste ha sovit igenom alarmet i flera timmar, hur man nu lyckas med det, haha. Tur för mig att jag inte börjar för än 12 i alla fall! Hoppas att ni alla har haft en bra helg, det har jag! Ovan ser ni lite blandade bilder från alla hjärtans dag och min födelsedag, båda blev superlyckade! Igår var det mysdag hela dagen och Jesper fick ta hand om mig då jag kanske inte var 100% back on track. Idag är det heldag på jobbet men jag har tidsinställt inlägg till er!

Good morning! I overslept for three hours today. I must have slept through the alarm for several hours, haha. Lucky for me that I don’t start work until 12 anyway! Hope you all had a good weekend, I did! Above you can see some assorted pictures from Valentine’s Day and my birthday, both was super fun and cozy! Yesterday was a cosy day in all day and Jesper had to take care of me cause I wasn’t really a 100% back on track. Today I’ll spend the whole day at work but I’ve timed posts to you!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!