MY EVERYDAY MAKEUP

IMG_46792(2)

Ni är några som har bett mig att visa hur jag sminkar min till vardags. Jag har gjort det några gånger förut men det var länge sedan sist och jag vet att ni är många nya här så jag tänkte att skulle göra en ny! Till fest sminkar jag mig nästan alltid likadant, lägger till lite mörk ögonskugga ibland och ett extra lager mascara.

There are some of you who have asked me to show how I do my everyday makeup. I’ve done it a few times before but it was a long time since the last time and I know you’re many new readers here so I thought that would make a new one! For party make up, I nearly always do the same as this, I just add some dark eye shadow sometimes and an extra coat of mascara.

1. Jag börjar med att lägga ett tunt, tunt lager primer i hela ansiktet för att sminket ska hålla längre. Jag använder mig av The Balm’s (8). Jag låter den sedan sjunka in i några minuter innan jag fortsätter. Var noga med att inte ta för mycket, då blir det nästan motsatt effekt!

1. I begin by applying a thin, thin layer of primer all over my face to make the make-up last longer. I use The Balm’s primer (8). I let it sink in for a few minutes before I continue. Be careful not to take too much, then it will almost have the opposite effect!

2. Sedan målar jag på Foundation med min foundationborste från Make Up Store (5). Använd cirkelrörelser när du målar! Jag använder MAC’s Studio Fix Fluid foundation (1) som jag har använt de senaste fem åren. Älskar den!

2. Then I put on foundation with my foundation brush from Make Up Store (5). Use a circular motion when you do it! I use MAC’s Studio Fix Fluid foundation (1) that I have used for the past five years. Love it!

3. Efter foundation använder jag Cover All Mix concealer från Make Up Store (6) under ögonen (den rosa färgen) och sedan pudrar jag med puder från The Body Shop som mattar ner ansiktet (7).

3. After foundation I use Cover All Mix Concealer from Make Up Store (6) under my eyes (the pink color) and then I use powder from The Body Shop which makes the face matte (7).

4. Dags för rouge! Jag använder färgen ”Must Have” (2) och rougeborste (4), båda från MUS. När jag applicerar rouge ler jag så stort jag kan och målar mitt på de runda ”bollarna” på kinderna. Jag tycker att det blir sött och fräscht!

4. Time for blush! I use the color ”Must Have” (2) and blush brush (4), both from MUS. When applying blush, I smile as big  as I can and paint in the middle of the round ”balls” on the cheeks. I think it looks sweet and fresh!

5. När jag fyller i ögonbrynen använder jag mig av färg (3) istället för penna då jag tycker att det blir mer fylligt och finare. Jag använder en vanlig ögonskuggspensel från Kicks (10) och fyller bara i hela brynet med den mellanbruna färgen. Ibland till fest använder jag lite av den svarta också.

5. When I color my eyebrows I use color (3) instead of a pen because I think it looks much better. I use a regular eyeshadow brush from Kicks (10) and fill the entire brow with the middle color. Sometimes when I’m doing a party make up I use a little of the black color too.

6. Som det ser ut idag så är jag klar efter punkt nummer 5 då jag har min fransförlängning men när jag inte har den så målar jag sedan två lager mascara med en Lancome Mascara (9). Oftast är det Hypnose!

6. As it is today I’m done after point number 5 because I got my eyelash extensions but when I don’t have them I’ll paint two layers mascara with a Lancome Mascara (9). Usually it’s Hypnose!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!