Q&A, PART 1

Vad har du för kamera? 
Jag har en Canon EOS 550D och jag fotar oftast med ett 50mm/1.4 objektiv. Äääälskar det!

Kan inte du videoblogga mer? Tycker det är grymt kul när du gör videos!!
Haha, som mina läsare som har varit med ett tag vet tycker jag att det är lite jobbigt att videoblogga, haha. Jag känner mig väldigt löjlig när jag pratar med en kamera. Men jag ska försöka göra lite mer videos ändå, det brukar bli uppskattat!

Fotar du alltid med systemkamera eller har du en liten kompaktkamera också?
Jag fotar nästan alltid med systemkameran. Jag har en kompaktkamera men det har blivit något konstigt med inställningarna på den så färgerna blir liksom ”kakiga”. De senaste två åren har jag använt den max tre gånger! Det är synd för det skulle vara otroligt skönt att ha en lättare och mindre kamera att ta med sig ibland.

Skulle du kunna visa din vardagssminkning i något inlägg eller i en video, där du visar de produkterna som du måste ha när du sminkar dig? 
Jag har faktiskt förberett ett sådant inlägg redan, det kommer upp i morgon!

Berätta om din absolut bästa resa du varit på!
Åååh vad svårt! Jag har ju varit på otroligt många fantastiska resor. Men om jag bara får välja en så måste jag välja Zakynthos med Emelie sommaren 2011 för det fanns verkligen inga förväntningar men blev ändå så bra. Jag och Emelie hade inte riktigt umgåtts på flera år men vi bestämde oss för att ta en ospecificerad sista minuten till Zakynthos och allt blev så himla bra. Vi fick ett hotellrum med balkong och fantastiskt utsikt, vi kom sjukt nära varandra igen (och har varit sedan dess) och vi hade så otroligt kul. Vi träffade ett svenskt killgäng som bodde på hotellet bredvid som vi hängde med hela veckan och så hyrde vi en fyrhjuling så på dagarna var vi på ständig jakt efter nya, fina stränder långt från turismen och på nätterna blev det festande för fullt. Alltså, det finns så många ”speciella” minnen från den här resan som jag inte kan sammanfatta här men när jag tänker allt tillsammans nu så måste jag nog säga att det var den bästa resan i mitt liv!

Desktop170

Vilka är dina favorit online butiker med bra priser? 
Sheinside, Asos och AX Paris.

Kan du inte göra en tutorial på hur du lockar ditt hår med den smala locktången numera?
Jag ska fixa en video på det så fort jag hinner!

Vart får du din inspiration ifrån?
Överallt! Till kläder och outfits brukar det komma från tidningar, butiker, folk på stan, streetstylebilder eller andra bloggare men till inlägg brukar jag försöka använda min vardag och utnyttja det jag gör. Om jag har sett en bra film, provat ett nytt recept, köpt hem något nytt till lägenheten eller liknande så kan jag göra ett inlägg om det. Eller så kollar jag på era kommentarer vad ni ber om eller tänker på vad jag själv skulle vilja läsa om!

Vad använder du för hudrengörnings produkter?
Just nu använder jag Emma S som jag tycker är superbra. Annars brukar jag köpa Boots egna rengöring när jag är i London, den är sjukt billig och verkligen den bästa! Allt i ett.

Funderar du på att plugga vidare till något, isåfall vad?
Som det ser ut nu så ska jag inte göra det. För det första så har jag ingen aning om vad jag skulle vilja plugga och för det andra så tycker jag att allt är väldigt bra som det är nu med halvtid på Blomsterriket och halvtid med bloggen plus att jag tjänar mycket mer än vad jag hade fått ut av studiebidrag och studielån. Så just nu känner jag mig för bekväm såhär för att ens överväga det… haha.

I vilken del i Stockholm bor ni? Det ser ut att vara en supermysig lägenhet!
Vi bor i Birkastan (Vasastan). Världens bästa område, tänker aldrig flytta! Haha.

IMG_78272

Om du hade fått barn nu, vad skulle han/hon heta? 
När jag och Jesper har skojpratat om det här så har vi varit överrens om alla namn som kommit på tal, det kan väl inte vara så vanligt? Haha. Så det känns ju tryggt inför framtiden! Vi gillar Mio på en pojke och Lo på en flicka.

Om du ska tipsa om mindre bloggar, som du anser borde få mer rampljus, eller hur man ska kalla de. Vilka skulle du nämna? 
Jag läser faktiskt inte egentligen några mindre bloggar så jag har inga att tipsa om där men däremot så har jag gjort en grej några gånger här i bloggen där ni har fått anmäla era egna bloggar och andra mindre bloggar som jag sedan har gått igenom och skrivit om de sju bästa!

Hej Fanny! Vilka är dina bästa New York tips? Jag åker dit om 2 veckor 
Jag har faktiskt bara varit i New York en gång för många år sedan och då var jag knappt där i två dagar så jag hann inte med så mycket men vi spenderade i alla fall nästan en hel dag i Central Park och det är helt fantastiskt. Det är tyvärr det enda jag har att komma med och det var väl förmodligen någonting du redan hade planerat… haha.

Vad tar du helst när du fikar? 
Kanelbulle och chailatte!

IMG_06092

Hur visar du en kille att du är intresserad av honom?
I början kan man göra det genom att vara intresserad av vad han gör/hans intressen, lära sig hans vänners och familj namn och att svara på hans sms relativt snabbt (kanske inte tre sekunder efter, men vänta inte i 6 timmar). Sedan när man är lite mer bekväma med varandra och har setts ett tag så brukade jag faktiskt säga det! Enkelt och budskapet kommer fram ordentligt, haha.

Jag ska till Turkiet med tre klasskompisar till våren och jag undrar vad som kan vara det bästa att köpa i utlandet som man kan pruta ned och som är värt att köpa där än i Sverige? 
Jag har inte varit i just turkiet men något som brukar finnas billigt är mobilskal och parfymer.

Hur är dina inställningar på kameran oftast när du tar outfitbilder? Vilket objektiv har du?
Jag brukar ha den på ”Sport”, det är superbra! Jag har oftast ett 50mm/1.4 objektiv.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • superfin blogg du har 🙂 Härliga bilder
  kram

  Knaperbloggen 2014-02-17 19:25:43 http://knaper.blogg.se
  Svara
 • Hej Fanny! Jag ska till London för andra gången i Maj och undrar om du har några shopping-tips? Förutom Victoria’s secret, River island, Forever 21, Zara och Selfridges! 😀 tacksam för svar.

  Malin Lidman + 2014-02-17 18:22:58 http://mmalinlidman.blogg.se/
  Svara
 • Hej!
  Nu är det så att jag och mina 8 tjejkompisar ska till Grekland i sommar och jag undrar om du har några tips till oss, något speciellt man ska ha med sig eller något som kan vara bra att veta. Du verkar rätt rutinerad på det här med resor hihi!
  Puss

  Emma 2014-02-17 14:46:11
  Svara
 • roligt att läsa dina svar:)

  Liborius 2014-02-16 21:19:25 http://liborius.se
  Svara
 • Hej! hur är det ? hoppas helgen har varit bra! kram 🙂

  annsoh 2014-02-16 19:03:10 http://annsoh.blogg.se
  Svara
 • It was nice to get to know you a bit better with these answers 🙂

  Michelle 2014-02-16 17:04:28 http://glassow.com
  Svara
 • Hej , grymt fin blogg <3 Kolla gärna in på min blogg det betyder guld! Ha en fin dag kram :3

  Katarina 2014-02-16 15:48:13 http://shettisdrottning.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!