SANTORINI BOKAT!

oia-greece-santorini santorini-greece-photo-3 Red-Beach-Santorini-Greece santorini

ÄNTLIGEN fick Jesper sin ledighetsförfrågan godkänd så att vi kunde boka och betala vår resa till Santorini igår! Snacka om perfekt alla hjärtans dags-sysselsättning. Jag har velat besöka Santorini i flera år nu men det har aldrig blivit av så jag flyger runt på små rosa moln just nu. Tänk att jag dessutom ska få uppleva det med min favoritkille! Jag älskar Grekland (och grekisk mat) så det plus denna fantastiska utsikt och miljö som denna ö bjuder på tror jag inte att det kan bli så fel. Åh så jag längtar! Vi åker strax efter midsommar så det är ett tag kvar men det känns ändå så himla kul att ha detta att se fram emot. Jag ska visa er bilder på hotellet vi ska bo på snart också!

Är det någon av er som har varit på Santorini? Kan ni inte berätta lite om det och vad man borde tänka på, vad det finns att göra som ni rekommenderar, bra restauranger, fina stränder osv? Är tacksam för allt! 

sunset-in-santorini-247333 Desktop168

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
  • Bokade precis en resa dit! Jag och min kille ska dit en vecka i juni! Ska bli superhärligt och varken han eller jag har varit där innan så det ska bli sjukt spännande 🙂

    Frida 2014-02-26 18:38:56 http://www.nattstad.se/fridaoxelmark
    Svara
  • Å vad avis jag blir! Jag och min pojkvän har också kollat på resor dit tills i sommar, verkar vara en så himla fin plats!!

    Jennifer 2014-02-16 20:04:06 http://www.holmjennifer.devote.se
    Svara
  • Åh gud vad underbart det ser ut! Aldrig varit utomlands men Grekland står låååångt upp på min lista!

    Liza 2014-02-16 10:55:51 http://www.nattstad.se/lizaludvigsson
    Svara
  • Köp badskor (antingen där eller hemma) det är lavastränder så det går inte att gå barfota, eller ja man bränner fötterna av sig typ eftersom sanden är svart. Det jag minns – mer än 10 år sen jag va där. Men vi va där 2 gånger så det jag minns va bra 🙂 romantisk ö!

    Moa 2014-02-15 23:08:07
    Svara
  • Åh Santorini är så fantastiskt! Det ni måste göra är att besöka Thira, huvudstaden. Älskar att strosa runt i gränderna där och titta in i alla dyra butiker, finns även billiga. Men det är ju vanligt att lyxkryssningar kommer in till Santorini.

    Det är också undrbart att g i alla trappor i Thira, rätt som det är kan det komma en lång rad av åsnor och man får trycka sig mot bergsväggen för att inte stå i vägen. När jag va där i somras testade jag och min familj åå fish-spa också som ligger precis i stan, mitt i gränden. Så härligt att man kan se folk strosa omkring på gatan utanför och folk kikar in.

    När vi va där bodde vi i rn by som hette Kamari. Unerbart att gå ner längs den långa strandpromenaden på kvällarna och äta middag precis vid stranden och se hur flygplanen flyger förbi precis ovanför! Riktigt avis på att du ska dit, en av mina favorit öar i Grekland!!

    Felicia 2014-02-15 23:04:34 http://Feliciasj.blogg.se
    Svara
  • Wow förstår att du längtar. Dit vill jag med resa. Så vackert.

    Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma 2014-02-15 22:23:10 http://lottizdays.se
    Svara
  • Looks amazing. I really want to visit Greece, but I really prefer Turkey and I live there 6 months every year 🙂

    Michelle 2014-02-15 21:03:31 http://glassow.com
    Svara
  • Åh det är så underbart där! Var där 2012 med familjen och vi bodde i Kamari några 100 meter från stranden. Något jag rekommenderar är att ta er runt hela ön eftersom den är så liten och se alla olika delar. Speciellt Oia vid solnedgången och Pyrgos på dagen! Åk också båt nere vid öarna och se solnedgången. Det var underbart om något!
    Något som också kan vara kul att göra är att göra en Haik upp på berget vid Kamari. Jag gick upp där en kväll då solen började gå ner (eftersom det var som svalast då) och det var helt amazing när man väl kom upp på toppen!

    Något som vi inte gjorde men som vi hade velat göra var att rida åsnorna upp för klipporna. Det finns i Thira!

    Det är så fint där, så ni lär inte bli besvinka! 😀

    Hanna 2014-02-15 20:40:04 http://hannakero.blogg.se/
    Svara
  • Åh dit vill jag också, ser helt underbart ut! Hur/vilka flyger ni dit med och är hotell och flyg dyrt?

    Mathilda 2014-02-15 19:36:27
    Svara
  • Åååh vill också dit! mina föräldrar vare där på deras smekmånad för en massa år sedan, jag vet iaf att dom hade med sig cyklar och cyklade en hel del där. Men eftersom det är en vulkanö så kan jag tänka mig att det är väldigt jpbbit hehe

    Emma 2014-02-15 18:05:32
    Svara
  • I have never been but I want to….looks beautiful x

    http://vodkaandarose.blogspot.co.uk

    Jessica Rose 2014-02-15 15:59:24 http://vodkaandarose.blogspot.co.uk
    Svara
  • Åh vad mysigt!! Jag och min pojkvän vill också besöka Santorini i sommar, men vi hittar bara väldigt dyra hotell där. Vilket hotell har ni bokat och ungefär hur mycket var priset per person?

    Jennhy 2014-02-15 14:57:08 http://glossfashion.com/jennhyolsson/
    Svara
  • Ååh Santorini! Jag var där förra sommaren och det var helt klart den bästa resan någonsin, alla är så snälla och kärleksfulla. Du kommer nog tycka detsamma.

    Vet du vart ni ska bo? Jag har en massa tips att komma med men är lite svårt när jag inte vet. Vi bodde på strandpromenaden. ♥

    Solin 2014-02-15 14:46:04 http://solinj.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!