HAPPY BIRTHDAY TO ME!

IMG_47092Bloggbilder ss1428

Godmorgon! Idag är det min födelsedag, wihooo! Hela 21 år gammal, det känns knappt som att jag varit 20 i ett par månader än. Jag har inte riktigt kommit ifrån den åldern då jag tycker att min födelsedag är den bästa dagen på året och blir helt pirrig, haha. Dagen startades i alla fall med frukost på sängen med min älskling som jag fick en liten shopping spree på min nyfunna australienska favoritwebshop av. Så jag har precis beställt hem en fantastiskt fin spetströja och en shortsdress som jag knappt kan bärga mig tills de landar i min brevlåda. Snart kommer mamma och pappa över hit på fika och i kväll ska jag fira med alla tjejer. Ååååh jag är så taggad! Vi hörs senare ♥

Good morning! Today is my birthday, wihooo! 21 years old, it feels like I’ve been 20 for just a few months. I haven’t really grown up yet when it comes to birthdays because I think that my birthday is the best day of the year and still get all tingly, haha. The day started with breakfast in bed with my baby and from him I got a little shopping spree on my newfound favorite Australian online store. So I just ordered a fantastic lace sweater and a jumpsuit, I can hardly wait until they land in my mailbox. Soon my mom and dad will come over here on coffee and tonight I’ll celebrate with all the girls. Ooooh, I’m so excited! Talk to you later ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!