THE MORTAL INSTRUMENTS: CITY OF BONES

Desktop167

För någon vecka sedan såg jag ”The Mortal Instruments: City of Bones”. Jag har tänkt se den ett tag för att det har känts om en film som man måste se men jag trodde inte alls att jag skulle tycka om den, men det gjorde jag! Det är ju lite som nya Twilight och den känns väldigt ungdomlig men jag fastnade ändå för den och jag gillade verkligen huvudpersonerna till skillnad från i Twilight där jag alltid har irriterat mig lite på Bella. Jag tyckte att det hände mycket och huvudpersonerna hade grym kemi så jag blev inte det minsta förvånad när jag såg att de var tillsammans i verkligheten (men lite ledsen när jag såg att de hade gjort slut). Det enda jag kanske skulle ha ändrat på är att dra ner på det övernaturliga lite. Det finns inte bara ”shadow hunters” utan demoner, vampyrer, varulvar, trollkarlar osv. Det blev lite too much tyvärr. Jag tror att jag ska ta och läsa de här böckerna innan nästa film kommer ut, jag kan tänka mig att de är riktigt bra! Är det någon av er som har läst dem?

Hur som helst, gillar ni övernaturligt, ungdomskärlek och lite action så tycker jag absolut att ni ska se denna!

About a week ago I saw ” The Mortal Instruments: City of Bones .” I’ve been meaning to see it for a while because it has felt like a movie you have to see but I did not think I would enjoy it , but I did! It’s a bit like the new Twilight and it feels very young but I got stuck anyway and I really liked the main characters unlike Twilight where I’ve never really liked Bella . I thought it happened a lot and the main characters had awesome chemistry so I wasn’t a bit surprised when I saw that the actors were together in real life (but a little sad when I saw that they had broken up) . The only thing I might have changed is to cut down on the supernatural bit . There is not just ” shadowhunters ” but demons , vampires, werewolves , wizards and so on. It became a bit too much unfortunately. I think I’ll read these books before the next movie comes out, I can imagine that they are really good! Are there any of you who have read them?

Anyway, do you like supernatural, young love and some action so I absolutely think you should see this !

-The-Mortal-Instruments-City-of-Bones-still-clary-fray-34716811-3000-2000

”Set in contemporary New York City, a seemingly ordinary teenager, Clary Fray (Lily Collins), discovers she is the descendant of a line of Shadowhunters, a secret cadre of young half-angel warriors locked in an ancient battle to protect our world from demons. After the disappearance of her mother (Lena Headey), Clary must join forces with a group of Shadowhunters, who introduce her to a dangerous alternate New York called Downworld, filled with demons, warlocks, vampires, werewolves and other deadly creatures. Based on the worldwide best-selling book series.”

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • I’ve read them all in like a month! I have never thought of the way the story goes on but it is really intense and keeps being interesting. I think hands down it is even better than Twilight since Jace isn’t like Edward at all, which is in my eyes a good thing.
  So all in all the books are really worth reading them and I can’t wait for the next movie to come out. I went to the first on accident since the movie we actually wanted to see was already on. Thank god for that haha!
  By the way, I love your blog 🙂
  Love from Germany

  Lina 2014-02-15 12:54:54
  Svara
 • låter spännande, där ju ju lindsey också!

  Johanna - A dream as a model ♥ 2014-02-14 20:19:46 http://jonza.blogg.se
  Svara
 • Åhh jag älskar de böckerna! Läster dem på engelska så vet inte hur de är på svenska men på engelska är de så bra!! Älskar även den andra serien som är skriven av författaren till The Mortal instruments, den heter the Infernal devices! Ett hett tips! Kram

  Linn Löfholm 2014-02-14 20:01:22 http://lofholms.vionno.se
  Svara
 • Alltså de är fantastiska, böckerna!! Har läst alla på engelska och det rekommenderar jag definitivt om du känner att du orkar det. Jag läste böckerna innan jag såg filmerna och böckerna är så mycket bättre! Även om jag absolut älskar filmen så har de som alltid missat massor från boken som gör den så mycket bättre! Tycker nästan böckerna bara blir bättre och bättre också, sjukt spännande och bra även om jag tycker det var sjukt frustrerande fram till ungefär mitten på tredje boken. (Ska inte avslöja något dock!)

  Det är ju fantasy-böcker så alla olika varelser och övernaturligt gör sig betydligt bättre i böckerna där man får mer förklaringar och förstår bättre osv. Förstod knappt allt i filmen själv trots att jag läst böckerna, hehe.

  De är i alla fall verkligen ett stort tips!

  Tilda 2014-02-14 18:02:51 http://tvildabloppis.devote.se
  Svara
  • Svar på Tildas kommentar.

   Jag kände på mig att böckerna är mycket bättre även fast filmen var super! Jag läser egentligen nästan mer på engelska än svenska så det är inga problem men jag har önskat mig första boken i födelsedagspresent så om jag får den då så får vi se vilket språk det blir på! 😀

   Haha jag har redan råkat ta reda på själv vad det är du menar, jag blev så frustrerad på det i filmen så jag var tvungen att googla och se hur det blev i böckerna och jag blev väldigt lättad när jag såg att det inte stämde! Tack för din kommentar, nu är jag sjukt taggad på böckerna!

   Kram!

   Fanny 2014-02-14 18:18:08
   Svara
 • Den filmen är jättebra, jag har boken men kom inte riktigt in i den så har inte läst den än.. Ska ge den ett nytt försök nästa vecka när jag åker till Spanien 🙂

  Ha en trevlig alla hjärtans dag!

  ♀Linnéa♀ 2014-02-14 17:33:30 http://vibordedra.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!