STUDENTKLÄNNINGAR FRÅN BUBBLEROOM

bubbleroom1

Det är många av er som har bett mig i kommentarer och mail att göra ett inlägg om studentklänningar och jag har svarat att jag inte har sett några än och att de inte brukar komma in för än senare under våren. Nu upptäckte jag dock att Bubbleroom har en massa fina alternativ som jag tror att ni kommer gilla så det får bli ett eget, litet inlägg. Här har ni 12 av mina favoriter som jag själv hade kunnat tänka mig på min student. Allt från enkelt till paljetter, kort till långt och snyggt till sött. Bubbleroom är ju dessutom en svensk hemsida och jag vet att det är många av er som tycker att det är obehagligt att beställa kläder ifrån utlandet då det kan tillkomma tull och liknande så detta är ju ett betydligt tryggare alternativ för er som känner så. Frakten kostar bara 39 kronor!

Mina personliga favoriter är nog de två högst upp till vänster. Jag tycker att de är söta och flickiga utan att bli för mycket och passar utmärkt till en studentdag! Båda går dessutom loss för riktiga budgetpriser, endast 300 kronor styck! Lycka till i studentklänningsdjungeln!

bubbleroom2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!