BRUDSLÖJA

Bloggbilder ss1422

Jag älskar att ha brudslöja för sig själv i en vas. Det är annars en typisk ”blandblomma” som man har i buketter med en massa annat men jag tycker att den är absolut finast för sig själv i en stor vas. Dessutom så håller den i flera veckor, helt klart en av favoriterna. Nu håller jag på att göra mig i ordning inför kvällen. Det är Fridas födelsedag så jag ska snart åka hem till henne och fira lite! Jag hoppas att ni får en superhärlig onsdagskväll!

I love having the gypsophila for itself in a vase. It is a typical flower to blend in bouquets with a lot of other flowers but I think that is absolutely most beautiful alone in a large vase. It also lasts for several weeks, clearly one of the favorites. Now I’m getting ready for the evening. It’s Frida’s birthday so I’ll soon go to her house to celebrate a little! I hope you have a super wonderful Wednesday evening!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!