SEMELTISDAG

IMG_36392Bloggbilder ss1417

Tekanna: HÄR, Assiett: HÄR

I min familj är det inte bara tradition att äta semlor på fettisdagen utan vi brukade äta dem varje tisdag under semelsäsongen. Nu har jag inte riktigt upprätthållt den traditionen när jag flyttade hemifrån men det känns lite ledsamt varje gång jag pratar med mamma och pappa och jag hör dem säga ”Nu ska jag åka och köpa semlor, det är ju tisdag!” och jag inte är med längre! Så denna tisdag blev det semlor hemma hos oss också. Mums så gott det är, men man blir ju lika mätt som på en hel måltid.

In my family it’s not just a tradition to eat swedish ”Semlor” on the Semel Tuesday, but we used to eat them every Tuesday during the season. Now I haven’t really kept that tradition when I moved away from home but it feels a little sad every time I talk to mom or dad and I hear them say, ”Now I’ll go and buy Semlor, it’s Tuesday!” and I’m not included in that anymore. So this Tuesday I bought Semlor to our home too. Yum, it is so tasty but I get almost as full as after a whole meal.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!