BRUNCH

IMG_38552 IMG_38632

Igår överraskade jag Jesper med en stor brunch när han kom hem från jobbet! Scones, min specialsmoothie med mango och mynta, bananpannkakor, färsk dinkellimpa, te, kokt ägg osv. Det var supergott och mysigt, en perfekt start på helgen! Efter brunchen åkte vi in till stan och tittade på lite grejer till lägenheten. Det blev en ny sax och lite tavelramar till vår fotovägg som jag håller på med. Idag regnar det här i Stockholm och är riktigt grått så vi ska bädda ner oss med hela säsong 2 av Scandal och titta tills vi får fyrkantiga ögon. Perfekt avslut på helgen!

Yesterday I surprised Jesper with a big brunch when he got home from work! Scones, my special smoothie with mango and mint, banana pancakes, fresh spelled bread, tea, boiled eggs etc.. It was super tasty and cozy, a perfect start to the weekend! After brunch, we went into town and looked at some stuff for the apartment. We bought a new pair of scissors and  some picture frames for our photo wall that I’m working on. Today it’s raining here in Stockholm and is really gray outside so we’ll tuck ourselfes in with the whole season 2 of Scandal and watch until we get square eyes. Perfect end to the weekend!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!