LÖRDAGMORGON

IMG_30752

I miss this paradise

Godmorgon! Det är lördag vid 10-tiden och jag är INTE på jobbet. Wihoo! Haha. Det känns underbart att vara ledig en helg och få spendera lite tid med Jesper som inte går ut på att antingen äta middag eller sova. Dock så var han tvungen att jobba några timmar på morgonen idag men snart kommer han hem igen och då ska jag förbereda en stor brunch till oss och sedan tror jag att vi ska ta en liten vända på stan och leta efter en bra spegel och hylla till badrummet. Hur som helst så hörs vi senare, ha en härlig lördag!

Good morning! It’s Saturday at 10 o’clock and I’m NOT at work. Wihoo! Haha. It feels wonderful to be off for a weekend and get to spend some time with Jesper that does not mean just eating or sleeping. However, he had to work a few hours this morning but he’ll be home soon again and then I’ll prepare a big brunch for us and then I think we will take a walk into town and look for a mirror and shelf to our bathroom. I talk to you later, have a great Saturday!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!