FAVE

Bloggbilder ss1415

Alltså, denna yoghurt…. Yum, yum, YUM! Mamma brukade köpa hem den ibland när jag bodde hemma men sedan jag flyttade har jag helt glömt bort den men nu såg jag den på MatHem när jag beställde därifrån här om dagen och blev jätteglad. Den är löjligt god med sådär perfekt gräddig och tjock konsistens och jordgubbig smak och så är det stora jordgubbar i. Det stämmer som det står på förpackningen, den fungerar verkligen som dessert också! Ja, det blir dagens morgontips. Gårdagens outfit kommer upp snart!

Well, this yogurt …. Yum, yum, YUM! My mom used to buy it sometimes when I lived at home but since I moved I have completely forgotten about it but now I saw it on MatHem when I ordered from there the other day. It is ridiculously tasty with that perfect creamy taste and it has large strawberry pieces in it. It is true as it says on the box, it really works as dessert too! Yes, so this was the morning tip of today. Yesterday’s outfit is coming soon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Måste funka perfekt i en lyxigare smoothie eller frysa till yogurtglass mums

  Minna 2014-02-07 09:55:19
  Svara
 • Det lät himla gott! Vad passar till? Flingor eller typ efterrätt?

  Nitiz 2014-02-06 20:42:44 http://nitiz.blogg.se
  Svara
  • Svar på Nitizs kommentar.

   Jag brukar äta den som den är till frukost eller mellanmål, men den fungerar egentligen som allt 🙂

   Fanny 2014-02-06 21:47:58
   Svara
 • Åh, jag älskar också den yoghurten! Den är underbart god! 🙂

  Emmy 2014-02-06 13:45:02
  Svara
 • Mumma vad gott 🙂

  sannas rum - DESIGNUTLOTTNING I BLOGGEN 2014-02-06 11:40:17 http://sannasrum.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!