PÄLSPLÄD

IMG_23532

Jag fullkomligen älskar min nya pälspläd som jag fick i julklapp! Den är så himla fin som en detalj i inredningen och dessutom supermysigt och jättevarm. Den sitter på mig som ett extra hudlager nu då vi har det så himla kallt i lägenheten. Jesper tycker ju att jag är lite konstig som ”försöker förvandla vår lägenhet till en skog” som han själv uttalar det, med mina pälskuddar, horn, grenar och trädtavlor men denna kan han inte säga så mycket om för den är galet mysig.

I am just so in love with my new fur blanket that I got for Christmas! It’s so very nice as a detail in the interior and in addition super cozy and very warm. It lyes on me like a second skin now that we have it so cold in the apartment. Jesper thinks I’m a bit weird when I’m ”trying to turn our apartment into a forest” as he puts it, with my fur pillows, antlers, branches and tree paintings but this one he can’t say much about because it’s crazy cozy.

Bloggbilder ss1410

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!