EFTER FESTEN/AFTER THE PARTY

IMG_25502

Här om dagen läste jag ut Lisa Jewell’s ”Efter Festen” som jag började med i Malaysia men som jag inte hade så mycket tid över för att läsa sedan när jag kom hem. Tillslut så tog jag med mig den som resesällskap till och från jobbet och då gick det undan! Jag tyckte att boken var väldigt bra men den är väldigt vardaglig och enkel. Är man ute efter en fantastisk och gripande historia så är detta inte boken för dig utan historien är verkligen verklighetstrogen och skulle kunna hända vem som helst. Det är en sån historia som man kanske skulle kunna tänka ”vem skulle vilja läsa om något sådant?” men just därför så är det faktiskt skönt att läsa om något som kanske inte är så fantastiskt och glamoröst hela tiden utan en historiatagen från en torsdag i november. Jag tycker i alla fall att den är väldigt läsvärd! 

The other day, I finished Lisa Jewell’s ”After the Party” that I started in Malaysia, but didn’t have so much time reading when I got home. Eventually, I took it with me as travel company to and from work and then it went fast! I thought the book was very good but it’s very casual and simple. Are you looking for a great and powerful story, this is not the book for you, cause the story is very realistic and could happen to anyone. It’s such a story as one might think, ”Who would want to read about something like this?” but that’s exactly why I wanted to cause it is actually nice to read about something that might not be so wonderful and glamorous all the time but a story taken from a ordinary Thursday in November. I think it was very worth reading!

Bloggbilder ss1413

”För elva år sedan blev Jem och Ralph ett par, och trodde att de skulle leva lyckliga i alla sina dagar. Nu har två blivit fyra, lägenheten har bytts till hus, och romantiska utekvällar förvandlats till sömnlösa nätter. Och livet är inte så enkelt längre.  Åren som hemmamamma går mot sitt slut och Jem längtar ut i yrkeslivet, längtar efter att få byta ut mammauniformen och sandlådan mot papaplydrinkar och kläder som inte är nerfläckade av snor och babykräks. Ralph i sin tur befinner sig fortfarande kvar i tvåbarnschocken var det så här det skulle vara? Både Ralph och Jem ställs inför val som kommer att förändra deras liv och förhållande för alltid. Och finns det egentligen lyckliga slut i verkliga livet?”

”It’s eleven years since Jem Catterick and Ralph McLeary first got together. They thought it would be for ever, that they’d found their happy ending. As everyone agreed, they were the perfect couple. Then two became four, a flat became a house. Romantic nights out became sleepless nights in. And they soon found that life wasn’t quite so simple any more. But through it all Jem and Ralph still loved each other, of course they did. Now the unimaginable has happened. Two people who were so right together are starting to drift apart. And in the chaos of family life Ralph feels more and more as if he’s standing on the sidelines, and Jem that she’s losing herself. Something has to change. As they try to find a way back to each other, back to what they once had, they both become momentarily distracted – but maybe it’s not too late to recapture happily ever after…”

IMG_25562

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!