SCONES

IMG_20832Collage69 recept IMG_21152

Godmorgon! Idag är det lördag vilket betyder att man borde passa på och göra en god och extra lyxig frukost! Scones med sylt, vispgrädde och te är en av mina favoriter. Tyvärr så ska jag precis ta mig iväg till jobbet så det fanns ingen tid för detta idag för mig utan bilderna är ifrån igår. Varje gång jag gör scones blir jag både förvånad över hur snabbt och lätt det är och sedan hur gott det är. Mums mums! Hur som helst, jag har tidinställt inlägg åt er som kommer under dagen och så hörs vi sedan när jag har slutat! Ha en underbar lördag!

Good morning! Today is Saturday, which means you should take the opportunity to make an extra big and luxurious breakfast! Scones with jam, whipped cream and tea is one of my favorites. Unfortunately, I’ll just take off for work so there was no time for this today but the pictures are from yesterday. Every time I make scones I’m surprised at  both how fast and easy it is to make them and how tasty it is. Yum yum! Anyway, I have timed posts for you during the day and will write again when I’m done with work! Have a great Saturday!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!