INSPIRATION FOR WINTER

Desktop161 Collage70 Collage71 Collage72

Det blir lätt lite torrt på inspirationsfronten såhär i mörka, molniga vintertider och då räddar jag mig själv med mina favorittumblrs och WeHeartIt där det kryllar av färgsprakande bilder, inspirerande citat och vackra ting även såhär års. Mina favorittumblrs hittar ni HÄR och HÄR. Har ni någon favorit som ni skulle vilja tipsa mig om?

I become quite dry of inspiration these dark and cloudy months so I save myself with my favourite tumblrs and weheartit where there are thousands of colorful pictures, inspirational quotes and beautiful objects even this time of year. You can find my favourite tumblrs HERE and HERE. Do you have a favorite that you would like to share with me?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!