FLUFFY FEET

IMG_22622(2)

Säg hej till mina bästa vänner som värmer mina fossingar hela dagarna! Jag fick dessa av Jesper i julklapp, de är ifrån Shepherd och är precis lika ulliga på insidan som på utsidan. Galet mysiga! Idag är det fredag och jag förbereder lite blogginlägg då jag från och med i morgon jobbar många dagar i rad igen (för sista gången, sedan är det lyxschema!). Jag tror att jag ska hinna med lite bakning också, jag smakade något så himla gott när jag var ute och fikade förra veckan som jag bara måste prova på att göra själv! Vi hörs senare ♥

Say hello to my best friends that keeps my feet warm all day! I got these from Jesper for Christmas, they are from Shepherd and is just as woolly on the inside as on the outside. Crazy cosy! Today is Friday and I’m preparing some blog posts cause starting tomorrow I work many days in a row again (for the last time, after this I’ll have a lot of free time!). I think I’ll do some baking later too, I tasted something so tasty when I was out and had coffee last week that I just have to try to make myself! Talk to you later ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!