TUTORIAL: FISKBENSFLÄTA

Desktop148

Idag tänkte jag visa er hur man gör en fiskbensfläta då ni är några som har frågat om det! Det är inte alls så svårt som det kanske ser ut utan det är faktiskt precis lika enkelt som att göra en vanlig fläta, om inte ännu enklare. Om ni vill ha en ”perfekt” fläta så måste ni borsta ut håret innan och vara noga med storleken du tar på testarna när du flätar men jag tycker att det är snyggare med en lite slarvig fläta så då kan du låta bli att borsta håret och sedan ta lite olika storlekar för att göra den lite ojämn och slarvig! Här är en videotutorial:

Today I’ll show you how to make a fishtail braid because many of you have asked about it! It’s not nearly as difficult as it may look, it’s actually just as easy as making a regular braid, if not even easier. If you want a ”perfect” braid you should brush your hair before and be careful with the amount you put in the pieces when you braid but I think it is prettier with a messy braid so then you don’t brush your hair and then take some different sizes of the pieces that will make it a little uneven and messy! Here’s a video tutorial:

Så måste jag ju faktiskt ge lite cred till mig själv också! Det här var faktiskt första tagningen på allt, ni som har flöjt min blogg länge vet säkert hur mina tidigare videobloggar har sett ut.. haha. Jag har tagit 30 olika versioner som jag sedan försöker klippa ihop och jag sitter ändå bara och skrattar och har svårt att vara seriös. Jag tycker att jag har gjort framsteg! 😉

I also have to give myself some cred! This was actually the first take, you who have been reading my blog for a while might know how my previous video blogs have been like .. haha. I’ve taken 30 different versions I then tried to cut it toghether and I’m still just laughing and having a hard time being serious. I think I have made ​​progress! 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!