TABLE SETTING

IMG_07052Blomsterriket Home1 IMG_07152

Tallrikar: HÄR, Assietter: HÄR, Dricksglas: HÄR, Ljuslyktor: HÄR

Ojsan, ett sent godmorgon idag! Jag la mig ganska sent igår och glömde att ställa klockan vilket gjorde så att jag vaknade senare än jag har gjort på säkert ett år! Jaja, tur att jag inte har några tider att passa idag. Här är några bilder på en dukning som jag och Matilda gjorde på jobbet för ett litet tag sedan, ni kan köpa tallrikarna, dricksglasen och ljuslykktorna i webshopen, länkarna är ovanför. Jag hoppas på att kunna ta in vasen snart också, den är så himla fin! Både tallrikarna och glasen är de jag har hemma, älskar dem! Idag tror jag att jag ska ta och fixa ihop en liten frisyrvideo till er som ni har bett om, jag hoppas på att få upp den redan i kväll!

Oops, a late good morning today! I went to bed quite late yesterday and forgot to set the alarm which made me wake up later than I have done in at least a year! Well, I’m lucky I don’t have anything planned today except a lot of blogging. Here are some pictures of a table setting that Matilda and I did at work a little while ago, you can buy the plates, tumblers and lanterns in the webshop, the links are above. I hope to take in the vase too, it’s so nice! Both the plates and the glasses are the ones I have at home, I love them! Today I think I will make a hairdo video for you as you have asked for, I hope to get it up this evening!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!