MY INTERIOR WISHLIST

interior

 

Detta är vad som står på min inredningsönskelista just nu. En fin tavla till vår toalett, vita och enkla soffkuddar, denna superfina jordgloben som vi precis fick in till butiken men som vi inte har plats för, en koskinnsmatta, denna väskebehållare med kran från House Doctor, en guldfärgad vas och en söt, liten och speciell spegel som ska hänga ovanför vårt minihandfat på toaletten. Lite av detta har jag span på hos några av våra leverantörer och en grej funderar jag på att pyssla ihop själv som ett DIY-projekt. Det återstår att se!

This is what’s on my interior design wishlist right now. A fine painting for our toilet, white and simple sofa cushions, this superfine globe that we just got to the shop but we don’t have room for in the apartment, a cow skin rug, this can with a tap from House Doctor, a gold-colored vase and a cute, small and special mirror to hang above our mini sink in the bathroom. Some of these things I’ve found at some of our supplier’s and one thing I’m thinking about putting together myself as a DIY project. We’ll see!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!