MORNING

morningtumblr_lu397lFvut1r5lp67

I wish my breakfast looked like this…

Godmorgon! Idag blev det sovmorgon och sedan en lång stund med datorn i sängen, så himla härligt. Nu ska jag laga bananpannkakor till frukost/brunch och se på Hart of Dixie. Igår kväll efter jobbet var jag och Jesper bortbjudna på middag så det blev en riktigt trevlig tisdagskväll sådär mitt i veckan och jag hoppas att dagen idag kommer bli lika härlig! Egentligen känner jag för att baka men det har blivit så himla mycket av det den senaste tiden, haha. Jaja vi får se vad jag hittar på!

Good morning! Today I slept in and then spent a long while with the computer in bed, so amazingly nicel. Now I’ll cook banana pancakes for breakfast/brunch and watch Hart of Dixie. Last night after work Jesper and I was invited over for dinner, so it was a really nice Tuesday night in the middle of the week and I hope the day today will be just as lovely! Actually I feel like baking but I have done  so much of it lately, haha. Well we’ll see!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!