BLOMSTERRIKET HOME

Skärmavbild 2014-01-27 kl. 09.28.57

ÄNTLIGEN är den färdig och lanserad. Detta är vad jag har jobbat på de senaste två månaderna, en webshop för butiken som jag jobbar i! Inspirationen till det här kommer faktiskt framför allt från er. Varje gång jag lägger upp inredning jag har köpt hem från butiken så är ni många som inte bor här som frågar vart man kan få tag i det så nu har jag helt enkelt gjort det möjligt! Eftersom att jag är själv i detta så har jag börjat ganska litet med 60 produkter men det kommer snart att fyllas på med en massa fina vårnyheter. Jag är så himla glad över att ni kommer kunna ta del av våra superfina inredningsgrejer till så bra priser nu, det är verkligen någonting jag själv tycker att det är lite brist på i Sverige! Jag tycker alltid att allt känns för dyrt när det kommer till inredning. Hur som helst, här är mina favoritprodukter i webshopen:

FINALLY it’s finished and launched. This is what I’ve been working on the past two months, a webshop for the shop that I work in! The inspiration for this actually comes from you. Every time I post decor I bought from the store, you are many who do not live here, asking where to get it so now I have simply made it possible! Because I’m alone in this right now, I have started quite small with 60 items but it will soon be filled with a lot of nice spring news. I’m so glad that you will be able to buy our super nice decor stuff at the best prices, it’s really something I find a little lacking in Sweden! I always think everything is too expensive when it comes to interior design. Anyway, here are my favorite products in the webshop:

Besök webshopen här

Desktop136

Gunghäst HÄR, Glasflaska HÄR, Necessär HÄR, Tekanna HÄR

Outfits December 201317

Tvålpump HÄR, Rund kudde HÄR, Fjäderskärm HÄR, Klocka på fot HÄR

Desktop137

Fjäderhjärta HÄR, Pälskudde HÄR, Ljuslykta HÄR, Teburk HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!