KLICK KLICK

Desktop146

Godmorgon! Jag klickade precis hem det här halsbandet från Ebay. Jag tyckte att det var en perfekt kombination av väldigt utstickande men samtidigt diskret, hur det nu går ihop haha. Jag tror att det kommer bli supersnyggt till helsvarta outfits nu och enfärgade klänningar i sommar. Sött och tufft på samma gång. Ni hittar halsbandet HÄR.  Nu ska jag åka till jobbet, men vi hörs lite senare!

Good morning! I just clicked ”buy” on this necklace from Ebay. I thought it was a perfect combination of very statement yet discreet, however that works haha. I think it will be super neat for all-black outfits now and one color dresses this summer. Sweet and tough at the same time. You will find the necklace HERE. Now I’m off to work, I’ll write again later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!