NEW IPHONE CASES

IMG_21642pinjIMG_21702

Jag älskar mina nya skal från Merskal.se som jag upptäckt väldigt nyligen! De har en massa snygga skal med fina, roliga och motiverande texter. Alla är designade så att det ser ut som ännu en liten uttänkt detalj till en outfit, sååå snyggt! Dessutom har de snabb frakt och fraktfritt om man handlar för över 100 kronor. Tips tips! Så, vad har jag annars för kul att skriva om? Jag kom precis hem ifrån jobbet, två dagar gjorda two to go. Jag har bytt en massa helger och så med mina kollegor nu så jag har jobbat rätt mycket sedan jag kom hem från Filippinerna och kommer göra det en vecka till men sedan är det två veckors lyxschema som kompenserar upp! Nu ska jag fixa söndagsmys här hemma. Vi hörs i morgon!

I love my new iPhone cases from Merskal.se that I discovered very recently! They have a lot of  nice cases with nice, fun and motivating texts. All designed so that it looks like a detail to an outfit, sooo beautiful! Moreover, they have fast shipping and free shipping if you shop for over 100 swedish crowns. Tip tip! So, what more do I have to write about? I just got home from work, two days done ​​two to go. I have changed a lot of weekends and days with my colleagues now so I’ve been working quite a lot since I came home from the Philippines and will do it another week too but then it’s two weeks of almost no work at all which compensates everything! Now I’ll have a cosy Sunday night here at home. Talk to you tomorrow!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!