10 BÄSTA INLÄGGEN 2013

bestpostsDesktop134

te1

I somras handlade jag väldigt mycket på Ebay vilket fick er att ställa en hel del frågor så tillslut gjorde jag en egen Ebay-guide där jag beskrev för er hur man gjorde allt från att skapa sitt eget konto och hur man handlade till mina egna små tips som är bra att tänka på och veta om då det är mycket man lär sig eftersom. Ni hittar det inlägget HÄR.

Last summer I bought a lot of things on Ebay which made you ask a lot of questions so I made my own Ebay Guide where I described to you how to do everything from creating your own account and how to buy things to my own tips of what is good to think about and know that I had learned from my time at Ebay. You can find that post HERE.

in2 te2

I höstas gjorde jag en tutorial på hur man gör lockar som verkligen håller. Jag visar steg efter steg och berättar om vilka produkter jag använder mig av och hur. Det finns många trix som man kan använda sig av för att få hållbarare lockar. Idag lockar jag dock mitt hår på ett lite annorlunda sätt som jag också ska visa er i ett inlägg snart! Läs inlägget HÄR. 

This fall I made a tutorial on how to make curls that really last. I showed you step by step how I did and what products I used and how. There are many tricks that you can use to get more sustainable curls. Today I curl my hair in a slightly different way, which I also will show you in a post soon! Read the post HERE.

in3 te3

Jag skrev ett stort inlägg om basplagg där jag listade alla byggstenar jag tyckte att den perfekta basgarderoben skulle ha och vart man hittade snygga alternativ. Basplagg är en viktig grund i en stil och det är bra kläder som både är lättmatchade med andra plagg och med varandra. Vill man ha en snygg stil är basgarderoben ett bra ställe att börja investera! Ni hittar inlägget HÄR. 

I wrote a big post about basic clothes where I listed all the important parts of the the perfect basic wardrobe and where you could find great options. Basics is the foundation of almost every style and it’s good clothes that are both easily matched with other garments and with each other. If you want a great style the basic wardrobe is a good place to start! You can find the post HERE.

in4 te4

När jag kom hem från Filippinerna i våras klippte jag ihop alla mina små videosnuttar till en liten film, ni hittar den HÄR.

When I got home from the Philippines this spring I cut together all my video clips from the trip to a film, you can watch it HERE.

in5 te5
Jag tipsade er om mina sex bästa fotoappar jag använder på mobilen. Hitta inlägget HÄR. 

I told you about my six best photo apps I use on my phone. You can find the post HERE.

in6 te6

Varje gång jag har varit i London de senaste åren har jag uppdaterat min Londonguide. I höstas uppdaterade jag den för fjärde gången med en massa nya, härliga tips. Här hittar ni allt från den bästa shoppingen och det bästa boendet till guldkornen bland alla restauranger och vad man kan göra de dagar man inte vill shoppa, oavsett om man är sugen på sightseeing eller en lugn dag lite utanför stressen i stan. Ni hittar min guide HÄR. 

Every time I’ve been to London the past years I have updated my London Guide. This fall I updated it for the fourth time with a lot of new tips. In my guide you will find everything from the best shopping and accommodation to all the best restaurants and what you can do on the days you don’t want to shop, whether you feel like sightseeing or a quiet day outside of the hustle in the city. You can find my guide HERE.

in7 te7Jag skrev ett inlägg om självkänsla. Hur viktig den är, hur den kan se ut, hur man kan jobba med den men framför allt hur svår den är och hur ingenting någonsin är permanent när det kommer till självkänsla. Ingen har en bra självkänsla som sitter som berget utan allas självkänsla kan svikta och det är någonting man kan behöva jobba med hela sitt liv. Läs inlägget HÄR.

I wrote a post about self-esteem. How important it is, how it can look, how you can work with it but most of all how difficult it is and how nothing is ever permanent when it comes to self-esteem. No one has a good self-esteem that is permanent cause everyone’s self-esteem may falter and that is something that you will need to work with throughout your life. Read the post HERE.

in8 te8

Mitt första (och bästa) DIY-inlägg var en lampskärm som jag gjorde själv av egna små pappersrosor. Det tog sitt lilla tag men jag blev så himla nöjd med resultatet och det var så himla värt varenda minut det tog att göra den! Ni kan se hur jag gjorde HÄR. 

My first (and best) DIY post was a lampshade that I made myself of small paper roses that I also did myself. It took a little while but I was so very pleased with the result and it was worth every minute it took to make it! You can see how I did it HERE.

in9 te9

Jag sammanställde en massa favoriter av mina Instagramtillfällen till ett stort och färgglatt inlägg. Läs det HÄR. 

I put together a bunch of my favorites Instagram moments to a large and colorful posts. Read it HERE.

in10 te10

Jag skrev ett inlägg om min syn på lycka. Läs det HÄR. 

I wrote a post about my views on happiness. Read it HERE. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Jag är verkligen imponerad över ditt engagemang med din blogg. Du håller på så som jag hade gjort om jag haft tid, följt upp mina inlägg med fler inlägg, omröstningar, tillbakablickar osv osv. Det är nog det som sticker ut mest med din blogg, den känns så otroligt genomarbetad och välskriven. Keep up the good work!

  //Emma Hå

  Emma Hå 2014-01-27 22:49:44 http://emmahas.se
  Svara
 • Gillade verkligen ditt inlägg om lockar som håller! London guiden gillar jag också då jag hoppas på att åka till London inom dom närmsta 3 åren! 😀

  Lina 2014-01-26 20:19:30 http://Nygrenlina.devote.se
  Svara
 • Roligt att kolla tillbaka och se vad för roliga inlägg man gjort ju 😀

  angelica bengtsson 2014-01-26 17:21:29 http://angelicabengtsson.for.me
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!