INSTAWEEK @ FANNYSTAAF

insta endast_en_vit_bakgrund-85w2

Godmorgon mina fina och trevlig helg! Förlåt för mitt totalförsvinnande från bloggen igår. Det var inte alls meningen då jag hade en massa saker jag skulle skriva men jag gick ut för en fika med min före detta kollega Sofie som ledde till en andra fika, som ledde till ett glas vin, som ledde till lite middag, som ledde till ännu ett glas vin osv, haha. Så när jag kom hem vid 10-tiden kändes det lite sent plus att jag stupade direkt i säng (party party som jag är). Men nu är jag tillbaka! Jag ska jobba hela dagen idag men jag har tidsinställt en outfit från här om dagen och ett annat inlägg till er så länge, Vi hörs senare!

Good morning my lovely readers! Sorry for my total disappearance from the blog yesterday. It was not at all my meaning cause I had a lot of things I that I was goint to write but I went out for coffee with my former colleague Sofie that led to a second cup of coffee, which led to a glass of wine, which led to a little dinner, which led to second a glass of wine, etc., haha. So when I got home at 10 o’clock, it felt a bit late plus I fell directly into the bed (party party like I am). But now I’m back! I’ll be working all day today but I’ve timed an outfit from the other day and another post for you, Talk to you later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej, jag undrar om du har skickat smyckestavlan jag beställt till mig än? Har skickat flera mail men du svarar ju inte där, så provar att kommentera här nu..

  sara 2014-01-26 13:11:59
  Svara
 • Superfin blogg! Köpte den där boken i julas men har inte hunnit läsa den, vad tyckte du om den?

  Emelie 2014-01-26 10:20:57 http://emeliejlarsson.se
  Svara
 • Din insta är bäst!! 🙂

  Rebecca 2014-01-25 11:56:39 http://bec.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!