BEST SMOOTHIE EVER

smoothie1 IMG_18352 smoothie Bloggbilder ss145

Alltså, godaste smoothien NÅGONSIN är vad denna är. Så himla fräsch och annorlunda från den ”typiska” smoothiesmaken. Jag fick inspirationen från alla Mango Mojitos jag drack i Filippinerna och bytte ut alkoholen mot banan och yogurth för att få det till en smoothie istället för en drink. Jag rekommenderar er att prova denna varmt, jag har gjort den flera gånger om dagen sedan jag provade första gången. Perfekt till frukostmackan och som mellanmål! Receptet ovanför är till en person.

The most delicious smoothie EVER is what this is. So fresh and different from the ”typical” smoothie flavor. I got the inspiration from all the Mango Mojitos I drank in the Philippines and swapped alcohol for banana and yogurth to get it to a smoothie instead of a drink. I recommend you to try this out, I’ve done it several times a day since I tried the first time. Perfect for breakfast and between meals when you’re a little hungry! The recipe above is enough for one person.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!