MORGONSTUND

Bloggbilder ss144

Ett lite sent godmorgon idag! När jag vaknade i morse hade jag så mycket ångest över en massa saker jag skulle besluta och göra idag så jag bestämde mig för att ta itu med allt det på en gång så att jag kunde må bra sedan och känna mig lugn, nu har jag bara ett stort, viktigt beslut kvar som jag måste suga på lite till. När jag var klar med allt detta fixade jag i alla fall lite frukost och återgick till sängen för att läsa lite bloggar och starta om dagen på ett bättre sätt. Nu ska jag ner till affären och handla lite, jag tror att jag ska prova ett nytt recept idag!

A little late good morning today! When I woke up this morning I had so much anxiety about a lot of things I that I had to decide, fix with and do today so I decided to just deal with it all at once so that I could feel good and calm after, now I just have one big, important decision left that I need to think about some more. When I was done with all of this I made some breakfast and went back to bed to read some blogs and start the day in a better way. Now I’m going down to the store to buy some groceries, I think I’ll try a new recipe today!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!