LYX/BUDGET: VITT NAGELLACK

whitenails

Det finns få saker som jag tycker är så snyggt som kritvita naglar när det kommer till utseende och stil! Det gör fingrarna brunare och snyggare, det passar till alla outfits, sticker ut och blir verkligen som en extra accessoar till vad du än har på dig. Helt solklart min favoritfärg på naglarna året runt! Jag har valt ut tre bra alternativ i olika prisklasser om ni skulle fundera på att investera i ett vitt nagellack. Jag vet att alla tre märken har superbra lack men själv har jag Essies som jag är jättenöjd med!

There are few things that I think is as beautiful as snow white nails when it comes to personal style! It makes your fingers browner and prettier, it fits with any outfit, stands out and really become like an extra accessory. Quite obvious, but it’s my favorite color on my nails all year round! I have chosen three good options in different price ranges if you would consider investing in a white nail polish. I know that all three brands have really good nail polishes but personally, I have (and love) Essie’s and that I’m really happy with!

Desktop132

Pictures: Weheartit

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!