PHOTO FRAME COLLAGE

Inredning19 Inredning21 Inredning20

Just nu har jag två projekt på gång i lägenheten. Först toaletten som jag fortfarande inte har fixat till efter stambytet (har i alla fall hittat den rätta tavlan nu) och så ett collage med små tavlor som jag tänkte göra på väggen vid soffan och TV’n. Jag tänkte blanda ”riktiga” tavlor och personliga bilder som jag ska rama in och så har jag en idé på en egen tavla som jag också ska knåpa ihop. Jag tänker inte göra det jättestort utan mer som på den stora bilden i mitten med den gulbruna soffan och så kanske size mindre ändå, men väggen är stor så det finns mycket att fylla. Nu ska jag bara hitta de rätta tavlorna!

Right now I have two projects going on in the apartment. First the bathroom that I still have not done anything with after the pipe replacement this summer (I have at least found the perfect picture to hang there now) and then a collage of small paintings that I’m going to do on the wall by the couch and the TV. I’m going to mix ”real” paintings and personal photos which I’ll put in frames and I also have an idea on a painting that I will put together myself. I’m not going to make it really big but more like on the big picture in the middle with the yellow-brown couch and maybe a size smaller. Now I just have to find the right paintings!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Ååh älskar inredningstips! Har precis flyttat så behöver all inspo jag kan få ;)!

  Essy 2014-02-06 15:17:25 http://Eannie.se
  Svara
 • Va roligt att läsa att ni också håller på att skapa en fotovägg. Nu måste jag kika in här lite oftare vill ju inte missa processen.
  Våran är långt ifrån färdig, en del tavlor kommer att byta plats, byta ram etc.

  Eleonor 2014-01-30 20:16:40 http://hemmahoselle.blogg.se
  Svara
 • Så himla fint!

  Sofia 2014-01-19 11:52:34 http://byfia.com
  Svara
 • Det är lätt att göra. Skiva tunna skivor av äpplet, ta bort skärnhuset om du inte redan gjort det. Lägg på en plåt med bakplåtspapper och krydda med kanel. In i ugnen på 100grader i ca två timmar. Super gott 🙂

  Karin 2014-01-19 09:51:09 http://karinsnyaliv.blogg.se
  Svara
 • Med handen på hjärtat behöver du nog inte köpa några bilder, bara använd några av dom fantastiska bilder du har på bloggen. Natur, storstad och porträtt. Allt finns där :-). Sen kan man ju snoka i sina föräldrars/far- och morföräldrars fotoalbum(IRL) för att hitta fina (svartvita) bilder från förr.

  Anneli 2014-01-19 09:19:13
  Svara
 • Har köpt mina på swelamp.se 🙂

  Åh, perfekt inlägg du gjort. Jag håller nämligen på att göra en fotovägg så behöver lite inspo 🙂

  Helena 2014-01-19 08:09:42 http://helenafena.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!