CHECK

IMG_01002 check Bloggbilder ss142

Coat: Zara (HERE)

Jag hade haft mina ögon på denna kappa ett tag men tyckte att det var lite mycket pengar för en jacka som man kanske inte kommer använda så ofta. Sedan hittade jag den på rea för endast 300 kronor på Zara’s hemsida, snacka om fynd! Jag har ju skrivit förut att jag egentligen inte gillar att handla på Zara då personalen alltid är så otrevlig men jag måste faktiskt ge dem cred för deras webshop. Allt var väldigt enkelt och smidigt och jag fick hem jackan på otroligt kort tid direkt till dörren. Vad tycker ni om jackan, gillar ni den?

I’ve had my eye on this coat for a while but I thought it was a bit expensive for a jacket that you might not use very often. Then I found it on sale for only 300 swedish crowns on Zara’s website, talk about a bargain! I’ve written before that I do not really like to shop at Zara because the employees are always so rude, but I must give them credit for their webshop. Everything was very smooth and easy and I got the jacket incredibly fast directly to the door. What do you guys think of the jacket, do you like it?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!