PRESENTTIPS: SKEDAR

IMG_25042 Bloggbilder ss14

Här kommer ett tips på en perfekt, personlig present som du kan ge till nästan vem som helst! Mormor, morfar och pappa fick bland annat dessa av mig i julklapp och även fast det inte är något stort så är det något personligt som är väldigt kul att få. Jag beställde dem från en tjej på Etsy som har en massa fina skedar, gafflar och knivar med färdiga texter men tar även gärna emot egna önskemål. Dessutom tycker jag skeden i sig är så himla fin och de är inte alls farligt dyra! Ni hittar alla bestick och priser här. 

Here’s a tip for a perfect, personalized gift that you can give to almost anyone! My grandmother, grandfather and father got these from me for Christmas and even though it’s not anything big it’s something personal that is very fun to get as a present. I ordered them from a girl on Etsy who has a lot of nice spoons, forks and knives with texts but she is also happy to make a spoon after your wishes. I also think the spoon itself is so amazingly nice and they are not expensive at all! You will find all the cutlery and prices here.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!