INSTAWEEK @ FANNYSTAAF

Desktop125 endast_en_vit_bakgrund-85w2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • jag är lyckligt lottad som bor här 🙂

  LORISSA LOVEBOMB 2014-01-18 18:57:13 http://lorissalovebomb.se
  Svara
 • Hej,
  Snälla snälla, svara på detta.
  Jag undrar lite hur du får din fina hårfärg.
  Jag tror jag har ganska lika hårfärg o kvalite som dig, tjockt långt hår som är mörkblont. Jag känner mig dock mest hemma som riktigt blond, åt det lite kallare hållet. Inte platina blond, men ljusare än vanlig blond om du fattar? Hur gör du med ditt hår? Färgar, slingar du det? Hur ofta gör du det? Brukar du sedan bara hålla efter genom att bara färga utväxten? Tycker din hårfärg är jättefin, och vill gärna ha lika. Dock har jag bara blekt håret en gång i mitt liv, och annars har jag alltid haft min naturlig mörkblonda hårfärg som (enligt mig) blir tråkig och extra mörk på vintrarna. Endast ljus och fin i slutet av sommaren som jag egentligen vill ha den. Jag är lite rädd med att börja slinga eller färga riktigt ljust eftersom jag då kommer få utväxt som jag måste underhålla regelbundet. Frisörbesök är ju kostsamma om man lever på CSN. Snälla skriv ett långt svar på vilken färg du slingar eller färgar med och hur ofta och hur mycket det kostar för dig? Men visst är det värt att offra nån tusenlapp sisådär var annan månad för att ha ett ljust fint hår man känner sig snygg i? Oj herregud, förlåt för lång fråga…

  julia 2014-01-18 12:32:32
  Svara
  • Svar på julias kommentar.

   Haha, ingen fara! Jag älskar långa frågor 😉 Tyvärr kan jag inte hjälpa dig jättemycket.

   Jag gör slingor hos frisör och fyller bara på utväxten när jag går dit. Jag tycker att det är fruuktansvärt tråkigt att gå till frisören och drar mig alltid för det tills jag verkligen måste så jag går faktiskt bara 2 gånger om året oftast så då har jag ju en ganska rejäl utväxt då mitt hår växer jättesnabbt, haha. Men jag borde gå oftare! Men, två gånger om året nu och då ber jag dem att blanda en sandfärgad och en guldig färg i slingorna och då har det alltid blivit som jag vill. Jag passar på att klippa mig när jag är där också och det brukar gå på 1400 kronor 🙂

   Lycka till!

   Fanny 2014-01-18 18:32:40
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!