FREDAGSTIPS

Här kommer två filmtips inför helgen! Båda dessa såg jag för första gången nyligen och blev väldigt glatt överraskad när jag gjorde det. Det var länge sedan jag hittade en ny film som verkligen var riktigt bra och här hittade jag på två samma gång. Jag hade faktiskt inte hört talat om någon av dem tidigare fast än de inte är speciellt nya så jag antar att det är flera som har missat dessa godingar. Jag rekommenderar dem verkligen! Perfekt om ni ska ha en myskväll eller varför inte en mysdag i soffan nu i helgen.

Here are two movie tips for the weekend! I saw both of these for the first time recently and I was very pleasantly surprised when I did it. It was a long time ago since I saw a new movie that was really really good and here I found two at the same time. I actually hadn’t heard anything about any of them before which is weird cause they are not particularly new, so I guess there isn’t just me who have missed these. I really recommend them! Perfect if you will have a cosy night in or even a cosy day in the couch this weekend.

Desktop105

What Maisie knew

”Ibland kan ett barn vara den mest vuxna i en familj. Handlingen snurrar kring 7-åriga Maisie som hamnar mitt i en vårdnadstvist mellan mamma Susanna, en åldrande rockstjärna, och pappa Beale, en ständigt upptagen konsthandlare. Mammas nya pojkvän, bartendern Lincoln, spelad av Alexander Skargård, blir Maisies nya trygghet. Filmen baseras på Henry James klassiska roman med samma namn.”

Stuck In Love

”Författaren Bill Borgens har inte skrivit en rad på tre år sedan hans fru Erica lämnade honom för en betydligt yngre man. Förutom att då och då prassla med grannfrun, ägnar sig Bill mest åt att spionera på ex-hustrun och att försöka uppfostra sina tonårsbarn – som båda har egna bokprojekt och komplicerade kärleksliv.”

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!